Es nezināju, kur šito vajag rakstīt, bet... Info par krēslu: New Moon filma Parex Plazā būs 27.11.09. Midnight Sunam tagad ir tikai 12 nodaļas kas tika nopludinātas internetā. Pagaidām viņš vēl neiznāks, bet tās 12 nodaļas var dabūt Stefānijas Meieres mājas lapā. Tas tik tā, zināšanai •Twitter• •Saits• •DeviantArt•
oOu jē, plds, ka uzrakstīji Kad tu piedzimsti, visi smaida, bet tu raudi. Dzīvo tā, lai tad, kad tu nomirtu, visi raudātu, bet tu smaidītu /Indiešu sakāmvārds/
Vienīgais, ko es zināju, ir tas, kas kkad rudenī būs otrā filma, un ceturtā grāmata un ka 5daļai ir tikai 10nodaļs Kad tu piedzimsti, visi smaida, bet tu raudi. Dzīvo tā, lai tad, kad tu nomirtu, visi raudātu, bet tu smaidītu /Indiešu sakāmvārds/
Es vnk. dzirdēju ka visi baigajā kaifā, teicu mammai lai dabūn Krēslu, 27. maijā arī dabuju un fiksi izlasiju, tad novilku un noskatijos filmu (izdarīju to kādas 13. reizes ), tad izlasīju New Moon, kādu laiku vēl ņēmos un gaidīju kamēr dabūšu Aptumsumu... Un tad pļurkt Es vienu dienu sapratu ka man Krēsla ir apriebusies •Twitter• •Saits• •DeviantArt•
es tik dzird par filmu, pati neesm redzējusi Manam liekas, ka grāmatas labākas :rock: Es vnk. bij dzirdējusi, aizgājām pie mammas draudzenes [viņai riebīga meita ] un pamanīju grāmatu! domāju - nez, dzirdēta ir, paskatīšos! sākumā domāju - nekas interesants, bet tiku tāāk.... man vēl patīk....
Kad tu piedzimsti, visi smaida, bet tu raudi. Dzīvo tā, lai tad, kad tu nomirtu, visi raudātu, bet tu smaidītu /Indiešu sakāmvārds/
āāā, kura tad? ok, man neinterešē [interešē gan] Kad tu piedzimsti, visi smaida, bet tu raudi. Dzīvo tā, lai tad, kad tu nomirtu, visi raudātu, bet tu smaidītu /Indiešu sakāmvārds/
Viņa saucās MP3 Rocket. Izmantoju viņu pārsvarā mūzikas vilkšanai, dažas reizes arī filmām. Bet uzmanīgi, jo es jau 2-reiz ar viņu ielaidu datōrā vīrusus (bet tie nebija īsti vīrusi lkm., antivīruss mierīgi tika galā). •Twitter• •Saits• •DeviantArt•
āāā, nju, skadrs, zināšu a vai tad ar DC++ nevar? Kad tu piedzimsti, visi smaida, bet tu raudi. Dzīvo tā, lai tad, kad tu nomirtu, visi raudātu, bet tu smaidītu /Indiešu sakāmvārds/
Nu var itkā. Es no DC++ neko nejēdzu, bija uzinstalēts, bet neko nesapratu tur. Tiešām esmu true blondīne.
Papildināts (2009-12-13, 3:17 Pm) --------------------------------------------- Ņu, cilvēki, uz New Moon filmu bijāt? Es biju, patika, bet 50746 reizes skatīties kā Krēslu negribas. Piebildīšu, ka esmu tagad izlasījusi visas daļas[dažas pat vairākas reizes]un tagad kaifā lasu Midnight Sun.